tisdag 26 augusti 2014

Tisdag

Idag såg frukost och lunch ut nästan som igår. 
Märker att den gröna smoothien gör mig väldigt mätt, och ett ägg med smör och kaffe med kokos... Mer behövs inte för att hålla mig mätt många timmar.

Lillis har bestämt att varje gång han tränat fotboll (varje tisdag) så ska han ha pizza. Vi köper aldrig färdig numera, utan gör egen av ICAs glutenfria tortillabröd. Det hittar man i frysen med glutenfria bröd. 

Detta bröd innehåller inga vetekällor alls, utan är helt "rent". 
Ett tag köpte vi färdigbakade frysta glutenfria pizzor, men när de en dag inte fanns testade jag denna variant som blev en ny favorit! Riktigt goda! Och så kan vi lägga på de produkter som passar Lillis bäst. 
Vi har även testat att dubbla brödet, så det blir ett tefat, funkar toppen till tex enkel lunch. 

Idag blev det en med salami och en med skinka + ost och pizzakrydda, i botten har jag ketchup.

 Tog kort innan ugnen, efter det var klara tig de slut genast, hann inte få dem på kort :-). 

När vi väljer salami (som är toppen att äta pga den höga fetthalten så att man håller sig mätt länge) så letar vi efter en utan sött som druvsocker (som kan vara framställt ur vete) och den ska helst vara ekologisk. 
Här är en som funkar bra:

Och samma sak vid skinka, denna är dessvärre inte eko men kött från Sverige iaf. Just "Brödernas Finaste" innehåller inget "skräp" utan bara naturliga produkter och inget druvsocker. 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar