måndag 27 oktober 2014

En inte så kul matvecka

Lättuggat och helst puréer skulle det vara till min inflammerade käkled. 
Men nu vet jag vad jag längtar efter, klarar mig utan, och framför allt hur min kropp mår av fel kost. 
Jag har börjat ta prolaktras igen eftersom min kropp inte alls gillade de laktosfria varorna, och efter två dagar mådde jag mycket bättre igen. 
Kost utan mejeriprodukter var inte något jag mådde bra av. Gör säkert nytt försök i framtiden, men nu vill jag komma i balans igen. 

De högfeta produkterna är toppen för mig, smör, ost, kokosolja, vispgrädde och turkisk yoghurt. 
Och så behöver jag mina salladsmixer med mycket spenat. 

Som behandling mot inflammationen och en begynnande förkylning har jag tagit riven färsk ingefära i varmt vatten. Känner mig redan bättre efter tre dagar! Ingefära är supermat!
Tar också lite extra tranbär i frukostyoghurten, de är också inflammations hämmande. 
Köp hem ingefära! Helst eko såklart så att du får i dig koncentratet. 
Riv ner i hett vatten med honung, eller i maten, fantastiskt gott! Och förkylningen vänder i dörren.

1 kommentar:

  1. Har under en tid dagligen alltid tagit en pressad citron med riven ingefära och lite olivolja :)

    SvaraRadera