Igår gjorde jag pulled pork, och helt ärligt så lyckades jag bra mycket bättre med såsen än med köttet. Och jag skyller det på att såsen blev helt ekologisk medan jag för en gångs skull köpte oekologiska kött i vanliga butiken (jag handlar alltid kött från http://www.godebergsgardsbutik.se/).
Jag använde detta receptet, och för att slippa tillsatser gjorde jag den hemmagjorda Bbq-såsen, en jättegryta med mycket sås att förvara, fast alla i familjen älskade den, även Lillis, så den kommer användas som ketchup ett tag framåt:
Idag skulle vi äta kamben, och behövde en ny marinad. Jag hittade denna på www.mittkok.expressen.se
Måste också visa Lillis frukost idag, högt efterlängtade toast och lite annat. Vi har dragit ner på majsmjölet till honom, så detta var första brödet på några veckor.
Och vi vuxna fick detta:
Turkisk yogurt, egna crunchy müsli, Chiafrön, blåbär, hallon, gojibär och nyponskal. Och ett ägg. Vi är mätta många timmar sen :-).
Mums!
Tips från en vän till mig, och nu till er! Många goda recept att forska vidare i. Några innehåller sötningen Stevia som jag hoppar över, men mycket utan också och Stevia kan även uteslutas från en del recept.
Finns i butiken nu, bilaga till Expressen/GT/Kvällsposten, men kan köpas separat för 69kr.







Inga kommentarer:
Skicka en kommentar