Vi gjorde hönsfärsbiffar på detta idag.
Blanda till som vanlig pannbiffar eller köttbullar.
Färs, ströbröd (jag mixar egen då och då från överblivet vetefritt bröd som sen får torka helt), lite valfri vätska (vatten, mjölk, kokosmjölk...), kryddor och ett ägg.
Den blir väldigt lös så man får snarare klicka ut den i pannan istället för att forma biffar i handen. Efter en kort stund i stekpannan blir de fasta och fina.
Till detta åt vi vår favorit - brysselkål!
Kokar kålen 8 min i lätt saltat vatten, sen steker vi den några minuter.



Ni har inte märkt någon reaktion mot kokosmjölken?
SvaraRaderaVet en som är allergisk mot gluten och laktos och hon tål inte kokosmjölken heller
Kram, kram
Eddie som varken tål mjölk eller gluten tål inte heller kokosmjölk men beror väl på vad man har för allergi
SvaraRadera