lördag 22 november 2014

Boosta en apelsinjuice

Lillis fick bär/fruktsallad till frukost gott, mycket godare och bättre än juicen jag och mannen skulle dricka, så jag boostade den lite:
10 jordgubbar, en stor näve spenat och en bit ingefära. Juica alt. mixa. Blanda ner i apelsinjuicen. Gott och nyttigare! 


Juicen tappar den gyllengula färgen, men smaken är fantastisk! 
Flaskan bakom är förberett till dagens trädgårdsarbete = citronvatten. 
Lillis skål = apelsin, blåbär och jordgubbar. 

Till detta tog vi scones. Idag la jag i lite riven ost i smeten, tycker om saftigheten det ger. 
Pålägg: två olika ostar, eko.Onsalakorv och skinka. 


Det blev en omelett också:
2 ägg
Vispgrädde (häller i en svätt i skålen, skulle gissa på 0,5 dl)
Riven ost (älskare Västenbottenost!)
Lite salt
Och idag la jag i en näve spenat innan jag vände äggblandningen i stekpannan. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar