lördag 13 september 2014

Goda pannkakor

Till frukost har vi testat dessa goda pannkakorna:

4-5 ägg, rörs ihop
Blanda i:
0,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk (finns bland glutenfritt i affären)
1dl mjölk och 1dl kokosmjölk, alt 2 dl kokosmjölk, alt 1dl grädde och 1dl kokosmjölk, alt 1dl grädde och 1dl mjölk, dvs mixa efter smak och behov.

Idag tog jag i lite vaniljpulver också för lire extra smak. 

Steker man i kokosolja så får man en finare yta, men smör fungerar ju också förstås. Aldrig margarin däremot! Det är tillverkat av kemiska ämnen som inte hör hemma i maten, ex bensin.

Idag gjorde vi snabbsylt till:
Tina frysta bär lite lätt, mixa. Bland ev i en gnutta naturligt socker, jag tog en nypa kokossocker idag. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar